> Bërë faqen tuaj punë me leverdi | MIX ALL

Tuesday, 15 February 2011

Home » Bërë faqen tuaj punë me leverdi

Bërë faqen tuaj punë me leverdi

Dibaca :
Ka shumë mënyra për të fituar para në internet. Salah satunya yaitu dengan membuat website lalu me-monitize istilahnya agar website tersebut bisa menghasilkan uang. Një prej tyre është që të krijojë një website dhe thirrjen për të monitize faqen e internetit mund të bëjë para.

Pada saat ini memang sedang ngetrend di kalangan netter ( org yg hobby internet ) untuk mencari penghasilan tambahan. Në këtë kohë ai ishte ngetrend midis netters (org internet YG hobi) për të kërkuar të ardhura shtesë. Pada umumnya mereka membuat website lalu mendaftar ke program2 affiliasi yg bisa menghasilkan uang di internet. Në përgjithësi, ato krijojnë një faqe interneti dhe të regjistrohen të përgjigjeni program2 shoqërues mund të bëjë para në internet.

Bila anda mempunyai website yang sudah di monitize, maka penghasilan extra akan datang dengan sendirinya meskipun anda sedang tidur sekalipun. Nëse ju keni një website tashmë në monitize, atëherë të ardhurat shtesë do të vijnë nga vetë edhe në qoftë se jeni duke fjetur pse. Hal ini dikarenakan website anda akan on line 24 jam sehari ,7 hari seminggu, dan pengunjung website anda yg mengklik iklan disana akan memberikan penghasilan tambahan untuk anda. Kjo është për shkak faqen tuaj te internetit do të jetë në linjë të 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, dhe vizitorët tuaj që klikoni në reklamat atje do të sigurojë të ardhura shtesë për ju. Dan hal ini terjadi terus menerus tanpa anda harus monitor. Dhe kjo ndodh pa pasur nevojë për të monitoruar vazhdimisht. Pokoknya begitu anda membuat website tersebut online maka ia punya potensi besar untuk menghasilkan uang. Sa më shpejt që të bëni online website kështu që ai kishte potencial të madh për të fituar para.

Lalu berapa modal yg harus dikeluarkan untuk membuat website seperti itu ? Pastaj se sa kapital që duhet të hiqen për të krijuar një faqe interneti të tillë? Untuk saat ini bisa di pastikan anda tidak akan keluar uang sepeser pun kecuali untuk bayar sewa rental warnet / komputer, rokok dan minuman untuk menemani anda dalam membuat website atau blog . Tani për tani ju mund të jeni i sigurt se nuk do të jetë nga ndonjë para, përveç për të paguar qera kafene qira / kompjutera, cigare dhe pije që të shoqërojë ty në bërë faqen tuaj apo blog .

Nah jika anda sudah selesai membuat website, ada beberapa program affiliasi gratis yg bisa anda ikuti saat ini. E pra në qoftë se ju keni përfunduar krijimin e internetit, ka disa programe falas degë të cilat ju mund të ndiqni sot. Diantaranya adalah : Midis tyre janë:

Cara membuat website / blog anda menghasilkan uang lewat co.cc Si për të bërë faqen tuaj te internetit / blog për të fituar para nëpërmjet co.cc
(RECOMENDED - sudah terbukti membayar) (E këshillueshme - ka provuar për të paguar)

Perusahaan domain web gratis ini selain menawarkan domain gratis untuk website anda juga menawarkan kerja sama dengan orang orang yang telah mendaftar disana secara gratis. Kjo free web domain kompani në kësaj për të ofruar një domain falas për faqen tuaj gjithashtu ofrojnë bashkëpunim me njerëz të cilët kanë nënshkruar deri atje për të lira.
Domain adalah alamat dari website anda. Domain është adresa e internetit tuaj. contohnya http://howtodiy.000webhost.com/. shembull http://howtodiy.000webhost.com/. Sedangkan website adalah sekumpulan file html yang disimpan disuatu web server atau web hosting. Ndërsa në faqen e internetit është një koleksion e dosjeve të ruajtura html server disuatu web ose web hosting.
Jika anda ingin punya website yang gratis dan bisa menghasilkan bayaran dollar, saya sangat menyarankan anda ikutan di program ini. Nëse doni të keni një website të lirë dhe mund të rezultojë në pagimin e dollarë, unë rekomandoj që ju do të ndiqni-në program.
Cara nya adalah dengan memberikan link referensi yg mengarahkan pengunjung website / blog anda ke website mereka. Mënyra e tij është duke siguruar një lidhje të shquar referencë drejtimin vizitorët your website / blog në faqen e internetit e tyre. Dari setiap orang yg mendaftar, anda mendapat komisi USD 0.1. Nga çdo person i cili nënshkroi deri, ju merrni një komision prej 0,1 USD. Kelihatannya sih kecil yah, kalo di konversi ke rupiah cuma sekitar 1.000 rupiah. Ajo duket e vogël bën mirë, në qoftë se konvertimit në dollarë vetëm rreth 1.000 rupiah. Tapi coba anda bayangkan jika website/blog anda nantinya punya banyak pengunjung . Por ju përpiqeni të imagjinoni nëse website / blog ju do të keni shumë vizitorë.
Setelah terkumpul minimal $ 1 maka komisi anda dpt dicairkan kapanpun lewat Paypal (jadi bisa dicairkan tiap hari). Duke mbledhur së paku $ 1 më pas komisionit tuaj sa herë që i patretshëm përmes Paypal (kështu që mund të tërhiqet çdo ditë). Klik disini untuk mendaftar Kliko këtu për t'u regjistruar

Dëshmi mbi pagesën e co.cc

para në internet nga co.cc Dan ini bukti penerimaan uang yang sudah masuk di akun paypal saya. Dhe kjo është dëshmi e pranimit të parave që ka hyrë në llogarinë time PayPal.

para se ka hyrë në një paypay llogari
Silahkan anda cek kecocokan jumlah yg di transfer antara akun co.cc dan paypal saya . Ju lutem kontrolloni pajtueshmërinë e co.cc transfertave ngjarje e mëparshme midis llogarinë tuaj dhe PayPal tim. Setelah anda cek, maka anda akan yakin kalau co.cc benar2 sudah membayar saya. Pasi ta kontrolloni, atëherë ju do të jeni të sigurt nëse benar2 co.cc paguar mua.

Total dari januari s/d juni 2010 = 328.9 dollar x 9000 = 2.960.100 Total prej janarit deri në qershor 2010 = 328,9 x 9.000 = 2.960.100 dollarë

Emang sih sedikit karena rata2 hanya Rp 493.350/ bulan Emang ka pak, sepse rata2 vetëm PR 493.350 / muaj
Tapi ini karena pengunjung blog ini tidak begitu banyak. Por kjo është për shkak se vizitorëve të këtij blogu nuk është aq shumë. Cuma sekitar 426 pengunjung perhari mulai 1 januari s/d 26 juni 2010 (berdasarkan data "first time visitor" di statcounter). Vetëm rreth 426 vizitorë në ditë nga 1 janari deri më 26 qershor 2010 (e bazuar në "vizitor herë të parë" në StatCounter).

Ok. Ok. Sekarang kita coba hitung dengan data real blog saya diatas mulai 1 januari 2010 - 26 Juni 2010 Tani ne përpiqemi për të numëruar me blogun tim në të dhëna reale nga 1 janar 2010 - 26 qershor, 2010
Jumlah pengunjung blog = 75.027 orang (6 bln) Numri i vizitorëve blog = 75.027 persona (6 muaj)
Jumlah sign up (orang yang mendaftar) = 3.288 orang (6 bln) Numri i ups-shenjë (njerëzve që shenjë) = 3288 persona (6 muaj)
Konversi jumlah pengunjung ke jumlah sign up = 3.288 : 75.027 = 4.38 % Convert numrin e vizitorëve me numrin e ups-shenjë = 3288: 75 027 =% 04:38
Jadi 4.38% pengunjung blog ini ikutan mendaftar di program gratis ini. Pra, 4:38% e vizitorëve të këtij blogu pas-regjistrohen në këtë program falas.

Data di atas adalah merupakan data real blog ini. Të dhënat e mësipërme ka të dhëna të vërtetë të këtij blogu. Sekarang coba kita berangan-angan sedikit dan hitung jika pengunjung blog ini sampai 3.000 orang perhari !!! Tani le të ëndërroj pak dhe numërimin nëse vizitori të këtij blogu për 3.000 njerëz në ditë! (NGIMPI KALI YEE...) (NGIMPI HERE Yee ...)

"Ingat orang bisa sukses karena punya impian. Impian membuat orang punya motivasi, dan motivasi adalah modal utama untuk sukses. Ingat juga bahwa Allah gak akan merubah nasib suatu kaum hingga kaum tersebut mau berusaha untuk merubahnya." "Mos harroni njerëzit mund të jetë i suksesshëm, sepse kam një ëndërr. Ëndrra e duke bërë njerëzit kanë një motivim, dhe motivimi është çelësi për një kapital të suksesshme. Mos harroni gjithashtu se Zoti nuk do të ndryshojë fatin e një populli, derisa njerëzit janë të gatshëm për t'u përpjekur për të ndryshuar atë."

Ok. Ok. deh back to the topic dan siapkan kalkulator anda -:> deh kthehemi në temë dhe të përgatisë Llogaritësi i juaj -:>
*** Ini adalah ilustrasi yang saya kondisikan sesuai data real pengalaman saya selama 6 bulan terakhir ikutan program ini (1 januari - 26 juni 2010). *** Ky është Kushti im ilustrim i aftë të dhëna reale në përvojën time gjatë 6 muajve të fundit të programit follow-up (1 janar-26 qershor 2010). Saya menggunakan data 6 bulan untuk menghindari kesalahan prediksi/penyimpangan yg terlalu jauh*** Kam përdorur të dhënat e 6 muaj për të shmangur gabim parashikimin / devijimi i cili është shumë larg ***

CATATAN : 1 januari - 26 juni 2010 = 176 hari SHËNIM: 1 janar - 26 qershor, 2010 = 176 ditë

Jika pengunjung website / blog ini adalah 3.000 orang perhari, maka 176 hari x 3000 org = 528.000 orang pengunjung dalam 6 bln Nëse vizitorët e internetit tuaj / blog është 3000 njerëz në ditë, pastaj 176 ditë x 3000 = 528 000 org vizitorë në 6 muaj

528.000 orang x 4.38% = 23.139 signup (pendaftar) dalam 6 bulan 528.000 njerëz x% = 23 139 04:38 signups (ofiqar) në 6 muaj
**4.38% adalah data real blog ini selama 6 bln (silahkan lihat catatan di atas)** **% 04:38 ka të dhëna të vërtetë të këtij blogu për 6 muaj (ju lutem shih shënimin më lart) **

23.139 x 0.1 dolar (komisi/signup) = 2.313.92 dollar ( 6 bln) 23.139 x 0,1 dollarë (komision / signup) = 2.313.92 dollarë (6 muaj)
2.313.92 dolar x kurs 9.000 = Rp 20.825.271 ( 6 bln) 2.313.92 këmbimit dollar kursit x 9000 = USD $ 20.825.271 (6 muaj)
Jadi uang yang di hasilkan dari internet (co.cc) perbulannya Rp 3.470.878,- Pra, paratë e krijuara nga Interneti (co.cc) në muaj për të PR 3.470.878, -

Mungkin bagi sebagian orang jumlah uang tersebut untuk sebulan kecil, Tapi ingat bahwa ini adalah income passive karena anda hanya perlu lakukan hal di bawah ini (silahkan lakukan langkah demi langkah) : Ndoshta për disa njerëz sasinë e parave në muaj për një të vogël, por mos harroni se ky është një ardhura pasive, sepse ju vetëm duhet të bëni gjëra më poshtë (ju lutem mos hap pas hapi):
  1. Mendaftar domain gratis di Free domain regjistruar CO.CC: Domain Free
  2. Membuat blog dan memasukan kode link seperti gambar di atas ke blog anda ( jika anda sudah punya blog/ website anda tinggal memasukkan kode tersebut di atas) Krijo një blog dhe shkruani kodin si tregohet në lidhjen e mësipërme në blogun tuaj (nëse ju tashmë keni një blog / website qe sapo të hyjë në kodin e mësipërm)
  3. Daftarkan blog anda di search engine google. Regjistrohu blogun tuaj më search engine google. Anda bisa daftar lewat sini Add Your URL Ju mund të regjistroheni me këtu Add URL juaj
  4. Untuk rekening penerimaan pembayaran silahkan daftar di paypal, jika anda belum punya akun paypall, anda bisa daftar disini. Për llogaritë e të ardhurave në pagesën paypal ju lutem listë, nëse ju nuk e keni një llogari paypall, ju mund të listës këtu.
  5. Lupakan blog anda dan biarkan ia bekerja dengan sendirinya sambil sesekali cek sign up list di account co.cc anda, dan jika hasilnya sudah di atas 1 dolar, anda bisa tarik uang tersebut ke paypal. Harrojmë për blogun tuaj dhe le të punojnë në vetvete, ndërsa herë pas here të kontrolloni listën shenjë-up në llogarinë tuaj co.cc, dhe nëse rezultatet janë tashmë mbi 1 $, ju mund të tërheqë të holla për të PayPal. Jika sudah terkumpul cukup banyak anda bisa tarik uang anda dari paypal ke rekening bank anda (proses makan waktu hingga 5 hari kerja bank). Nëse e keni mbledhur një shumë mjaft ju mund të tërheqë paratë tuaja nga PayPal në llogarinë tuaj bankare (ky proces merr deri në 5 ditë pune bankare).
Jika blog anda sudah punya pengunjung dan jika cara anda mereferensikan co.cc sangat menarik, maka dengan sendirinya anda akan punya penghasilan tambahan tanpa anda bekerja sekalipun. Nëse faqja juaj tashmë mori vizitorët dhe në qoftë se në mënyrë që ju referohen co.cc shumë interesante, pastaj nga vetë ju do të keni të ardhura shtesë, pa kërkuar që ju të punoni pse. Untuk mengetahui jumlah pengunjung blog/website anda, silahkan daftarkan blog/website anda di sini statcounter.com dan copy kode javascript yang di berikan oleh statcounter ke website anda. Për të gjetur numrin e vizitorëve në blogun tuaj / web faqen tuaj, ju lutem regjistrohuni blogun tuaj / web faqen tuaj këtu statcounter.com dhe kopjoni kodin javascript që është dhënë nga StatCounter në faqen tuaj te internetit.

Ingat kunci dari berhasil atau tidaknya program ini adalah pengunjung blog/ website. Mos harroni çelësi për suksesin e këtij programi është të vizitorëve blog / website. Semakin banyak jumlah pengunjung blog anda, maka semakin banyak hasil yang anda peroleh. Gjithnjë e më shumë numrin e vizitorëve në blogun tuaj, rezultatet e më shumë që të merrni. Semakin anda bisa meyakinkan pengunjung website/blog anda untuk ikutan program ini semakin besar yang yang bisa anda konversi ke jumlah sign up. Sa më shumë që mund të bindë vizitorët e internetit tuaj / blog për programin follow-up është më e madhe që ju mund të konvertohet në numrin e ups-shenjë. Jika anda malas mengetik ataupun membuat review tentang co.cc di blog / website anda, silahkan anda copy paste posting saya ini ke blog/website anda asalkan anda memberikan backlink ke blog saya ini. Nëse jeni të lodhur për t'i lloji ose të bëjë një përmbledhje rreth co.cc në blog / web faqen tuaj, ju lutemi të kopjoni dhe ngjisni postin tim të blog / website tuaj për aq kohë sa ju japin një backlink në blogun tim kjo.

Nah jika anda sudah daftar domain, selanjutnya baca Langkah dan Cara Membuat Website atau silahkan lihat cara membuat blog E pra në qoftë se ju keni një listë të fushave, atëherë lexoni Hapat dhe Si të Krijoni një Website ose ju lutemi të shihni se si për të krijuar një blog

Cara membuat website / blog anda jadi penghasil uang melalui PPC lokal Si për të bërë faqen tuaj te internetit / blog për të gjeneruar para nëpërmjet PPC lokale

1. 1. Cara membuat blog menghasilkan melalui Kumpulblogger Si të krijoni një blog prodhuar nga kumpulblogger


Bila anda punya website atau blog anda bisa daftar di kumpulblogger.com. Nëse ju keni një website ose blog, ju mund të listës kumpulblogger.com. Bayarannya rupiah yang akan ditransfer langsung ke rekening anda setelah tagihan anda mencapai saldo tertentu. Dollarë të paguajnë për t'u transferuar direkt në llogarinë tuaj pas faturën tuaj të arrijë një ekuilibër të caktuar.
Cara kerja dari kumpul blogger ini adalah mengumpulkan para pemilik website dan para pemasang iklan melalui media website kumpulblogger.com. Punën e mbledhjes së këtij bloger është mbledhur pronarët e internetit dhe reklamuesit përmes mediave kumpulblogger.com internetit. Para pemasang iklan ini yang akan membayar kita melalui kumpulblogger ketika iklan mereka yang tampil di website kita di klik oleh pengunjung. Këto do të paguajë reklamuesit ne nëpërmjet kumpulblogger kur reklamat e tyre që shfaqen në faqen tonë të internetit në kliko nga vizitorët. Bila anda seorang pemula saya sarankan ikut program ini dulu. Nëse ju jeni një fillestar unë sugjeroj që ju të bashkohet me këtë program të parë.

2. 2. kliksaya.com kliksaya.com


Cara kerja dari kliksaya sama seperti kumpulblogger. Punimet e kliksaya njëjtë si kumpulblogger. Untuk mendaftarnya juga mudah hanya saja untuk membuat iklan dari para pemasang iklan muncul di website anda akan agak sulit kecuali website/blog anda mempunyai banyak pengunjung karena dipersyaratkan website anda punya page view diatas 10.000 perbulan yang kalau di konversi ke jumlah pengunjung minimal sekitar 300 pengunjung website per hari. Për të regjistruar është vetëm tepër i lehtë për të bërë nga reklamuesit reklama paraqiten në faqen tuaj te internetit do të jetë pak e vështirë nëse your website / blog ju keni shumë vizitorë, siç kërkohet nga faqja juaj ka mbi 10.000 faqe të shikuara në muaj që në qoftë se konvertimit të numrit të vizitorëve në një minimum rreth 300 vizitorë ditë.

3. 3. Cara membuat blog menghasilkan uang melalui google adsense Si të krijoni një blog për të fituar para nëpërmjet Adsense google


Google adsense merupakan produk dari google yang bisa membuat anda memperoleh penghasilan dollar. Google Adsense është një produkt nga Google që mund të ju bëjë të fitoni dollarë. Banyak orang yang kaya mendadak gara-gara ikutan. Shumë njerëz të cilët të pasur të shpejtë për shkak të follow-up. Tapi banyak juga yang gagal. Por edhe shumë të dështojnë. Untuk mendaftar anda harus punya website berbahasa Inggris untuk didaftarkan, setelah itu anda baru bisa menggunakanya pada website anda yang berbahasa Indonesia. Për t'u regjistruar ju duhet të keni faqen e internetit në gjuhën angleze për regjistrim, pasi që ju mund ta përdorni atë vetëm në faqen tuaj te internetit qe flasin indonezisht.
Sebaiknya anda tidak usah ikutan program ini karena untuk pendaftar baru dari Indonesia, iklan dari google adsense tidak akan muncul di website anda dalam bentuk iklan, namun hanya dalam bentuk kotak pencari yang jarang digunakan orang. Ne rekomandojmë që ju nuk keni për të ndjekur këtë program, sepse për aplikantët të reja nga Indonezia, nga reklama Google Adsense nuk do të shfaqet në web faqen tuaj në formën e reklamave, por vetëm në formën e kutinë e kërkimit që është përdorur nga njerëzit e rrallë.

Tips cara membuat website gratis bisa menghasilkan uang: Këshilla se si të bëni një faqe interneti të lirë mund të bëni të holla:

1. 1. Jika anda pemula daftarlah ke kumpulblogger dulu. Nëse ju jeni një fillestar për kumpulblogger regjistrohuni. Setelah pengunjung website anda banyak baru ikutan kliksaya. Pas një shumë të vizitorëve të reja për të kliksaya faqen tuaj te internetit follow-up.
2. 2. Jangan hanya terpaku pada penghasilan dollar. A nuk e fiksuar vetëm në të ardhurat e dollarit. PPC indonesia pun sanggup memberikan penghasilan tambahan lewat website anda. PPC Indonezi ishte në gjendje të sigurojnë të ardhura shtesë nëpërmjet faqen tuaj te internetit. Pada saat ini pun saya selain ikutan google adsense saya juga ikutan kumpulblogger dan kliksaya, dan hasilnya perbulan lumayan karena hampir menyamai gaji saya satu bulan. Në këtë kohë unë kam qenë, përveç Adsense follow-up google, unë gjithashtu të ndjekë kumpulblogger dhe kliksaya, dhe rezultatet ishin pothuajse të barabarta mujore të durueshëm, sepse një paga ime mujore. Bahkan para senior saya ada yang bisa menghasilkan antara 6 - 8 juta perbulan dari website melalui kliksaya dan kumpulblogger. Edhe të moshuarit e mia atje të cilët mund të prodhojnë në mes 6-8 milion në muaj nga faqja e internetit nëpërmjet kliksaya dhe kumpulblogger.
3. 3. Jika anda mau penghasilan dollar dari website /blog anda, sebaiknya anda coba baca blog tentang review program affliasi seperti di Xprove.blogspot.com Nëse ju doni të ardhurat e dollarit nga web faqen tuaj / blog, ju duhet të provoni lexuar një blog për rishikimin e programeve affliasi të tilla në Xprove.blogspot.com
4. 4. Gunakan website saja. Përdorni faqen e internetit vetëm. Alasan saya karena blog agak sulit untuk di optimisasi di search engine agar bisa menang. Arsyeja ime për blog pak e vështirë për search engine optimization në mënyrë që të fitojë. Contohnya blog ini yang memakan waktu hampir satu tahun baru bisa menang di google. Shembuj të këtij blogu që merr pothuajse një vit të ri mund të fitojë në google. Mengenai cara membuat website anda bisa menang di search engine seperti google saya akan bahas di lain kesempatan jika saya ada waktu untuk membuat posting baru di blog tentang cara membuat website ini. Se si të krijojë një faqe interneti ju mund të fitojë në motorët e kërkimit si google unë do të diskutojë në një tjetër kohë nëse kam kohë për të bërë një post të ri në blog për mënyrën se si për ta bërë këtë faqe interneti.
5. 5. Ok kalau anda tertarik buruan untuk membuat website/blog anda menghasilkan uang buruan ikutan. Ok, nëse ju jeni të interesuar në gjueti për të krijuar një website / blog ju janë duke bërë lojë të ndiqni para-up. 

Advertisement

Artikel Terkait