Tuesday, 15 February 2011

Home » hoe om 'n webwerf te maak

hoe om 'n webwerf te maak

Dibaca :
Daar is baie maniere om geld te maak op die internet. Salah satunya yaitu dengan membuat website lalu me-monitize istilahnya agar website tersebut bisa menghasilkan uang. Een van hulle is 'n webwerf te skep en bel vir haar monitize webwerf geld kan maak.

Pada saat ini memang sedang ngetrend di kalangan netter ( org yg hobby internet ) untuk mencari penghasilan tambahan. By hierdie tyd was dit ngetrend onder netters (org yg stokperdjie internet) om te kyk vir ekstra inkomste. Pada umumnya mereka membuat website lalu mendaftar ke program2 affiliasi yg bisa menghasilkan uang di internet. In die algemeen, het hulle 'n webwerf en registreer om te antwoord program2 affiliate kan geld maak op die internet.

Bila anda mempunyai website yang sudah di monitize, maka penghasilan extra akan datang dengan sendirinya meskipun anda sedang tidur sekalipun. As jy 'n webwerf wat reeds in monitize, dan is die ekstra inkomste sal kom deur die self, selfs as jy al slaap. Hal ini dikarenakan website anda akan on line 24 jam sehari ,7 hari seminggu, dan pengunjung website anda yg mengklik iklan disana akan memberikan penghasilan tambahan untuk anda. Dit is omdat jou webwerf sal word on line 24 uur per dag, 7 dae 'n week, en jou besoekers wat op advertensies daar sal ekstra inkomste voorsiening te maak vir jou. Dan hal ini terjadi terus menerus tanpa anda harus monitor. En dit gebeur sonder dat jy voortdurend te monitor. Pokoknya begitu anda membuat website tersebut online maka ia punya potensi besar untuk menghasilkan uang. So gou as jy die webwerf aanlyn so hy het baie potensiaal om geld te maak.

Lalu berapa modal yg harus dikeluarkan untuk membuat website seperti itu ? Dan hoeveel kapitaal wat moet verwyder word van 'n webwerf soos wat te skep? Untuk saat ini bisa di pastikan anda tidak akan keluar uang sepeser pun kecuali untuk bayar sewa rental warnet / komputer, rokok dan minuman untuk menemani anda dalam membuat website atau blog . Vir nou kan jy seker wees sal nie uit enige geld, behalwe webwerf of te betaal die huur huur kafee / rekenaars, sigarette en drankies saam met jou in die maak van jou blog .

Nah jika anda sudah selesai membuat website, ada beberapa program affiliasi gratis yg bisa anda ikuti saat ini. Wel, as jy klaar is met die skep van die webwerf, is daar verskeie gratis affiliate programme wat jy kan volg vandag. Diantaranya adalah : Onder hulle is:

Cara membuat website / blog anda menghasilkan uang lewat co.cc Hoe om jou webwerf / blog om geld te maak deur middel van co.cc
(RECOMENDED - sudah terbukti membayar) (Aanbevole - het bewys te betaal nie)

Perusahaan domain web gratis ini selain menawarkan domain gratis untuk website anda juga menawarkan kerja sama dengan orang orang yang telah mendaftar disana secara gratis. Hierdie gratis web domein maatskappy benewens bied 'n gratis domein vir jou webwerf bied ook samewerking met die mense wat aangemeld is daar vir die gratis.
Domain adalah alamat dari website anda. Domein is die adres van jou webwerf. contohnya http://howtodiy.000webhost.com/. http://howtodiy.000webhost.com/ voorbeeld. Sedangkan website adalah sekumpulan file html yang disimpan disuatu web server atau web hosting. Terwyl die webwerf is 'n versameling van html lêers gestoor disuatu web bediener of web hosting.
Jika anda ingin punya website yang gratis dan bisa menghasilkan bayaran dollar, saya sangat menyarankan anda ikutan di program ini. As jy 'n gratis webwerf te hê en kan lei tot die betaling van dollars, ek raai dat jy vervolg op program.
Cara nya adalah dengan memberikan link referensi yg mengarahkan pengunjung website / blog anda ke website mereka. Sy weg is deur 'n vooraanstaande verwysing skakels regie besoekers jou webwerf / blog om hul webwerf. Dari setiap orang yg mendaftar, anda mendapat komisi USD 0.1. Van elke persoon wat ingeteken het, kry jy 'n kommissie van USD 0,1. Kelihatannya sih kecil yah, kalo di konversi ke rupiah cuma sekitar 1.000 rupiah. Dit lyk klein nie goed, as die omskakeling na dollars net oor 1000 rupia. Tapi coba anda bayangkan jika website/blog anda nantinya punya banyak pengunjung . Maar jy probeer om te dink as die website / blog wat jy sal moet baie besoekers.
Setelah terkumpul minimal $ 1 maka komisi anda dpt dicairkan kapanpun lewat Paypal (jadi bisa dicairkan tiap hari). Wat ingesamel is ten minste $ 1 dan is jou kommissie wanneer infusible via Paypal (so kan teruggetrek word elke dag). Klik disini untuk mendaftar Klik hier om te registreer CO.CC: Free Domain
Bukti pembayaran dari co.cc Bewys van betaling van co.cc



Internet geld uit co.cc Dan ini bukti penerimaan uang yang sudah masuk di akun paypal saya. En dit is 'n bewys van ontvangs van die geld wat in my paypal rekening aangegaan is.

geld wat in 'n rekening paypay aangegaan het
Silahkan anda cek kecocokan jumlah yg di transfer antara akun co.cc dan paypal saya . Gaan asseblief die verenigbaarheid van antesedente co.cc oordrag tussen jou rekening en my paypal. Setelah anda cek, maka anda akan yakin kalau co.cc benar2 sudah membayar saya. Nadat jy kyk, dan sal jy seker of co.cc benar2 reeds betaal het.

Total dari januari s/d juni 2010 = 328.9 dollar x 9000 = 2.960.100 Totale vanaf Januarie tot Junie 2010 = 328,9 x 9000 = 2960100 dollars

Emang sih sedikit karena rata2 hanya Rp 493.350/ bulan Emang nie bietjie omdat rata2 net Rp 493.350 / maand
Tapi ini karena pengunjung blog ini tidak begitu banyak. Maar dit is omdat die besoekers van hierdie blog is nie so erg. Cuma sekitar 426 pengunjung perhari mulai 1 januari s/d 26 juni 2010 (berdasarkan data "first time visitor" di statcounter). Slegs sowat 426 besoekers per dag vanaf 1 Januarie tot 26 Junie 2010 (gebaseer op "die eerste keer besoeker" op Stat Counter).

Ok. Ok. Sekarang kita coba hitung dengan data real blog saya diatas mulai 1 januari 2010 - 26 Juni 2010 Nou het ons probeer om te reken met my blog op 'n ware data vanaf 1 Januarie 2010 - 26 Junie 2010
Jumlah pengunjung blog = 75.027 orang (6 bln) Aantal besoekers = 75.027 blog persone (6 maande)
Jumlah sign up (orang yang mendaftar) = 3.288 orang (6 bln) Die aantal teken-ups (mense wat Sluit aan) = 3288 persone (6 maande)
Konversi jumlah pengunjung ke jumlah sign up = 3.288 : 75.027 = 4.38 % Skakel die aantal besoekers aan die aantal teken-ups = 3288: 75 027 = 04:38%
Jadi 4.38% pengunjung blog ini ikutan mendaftar di program gratis ini. So 4:38% van die besoekers van hierdie blog te volg inskryf in hierdie gratis program.

Data di atas adalah merupakan data real blog ini. Die bogenoemde inligting is werklike data van hierdie blog. Sekarang coba kita berangan-angan sedikit dan hitung jika pengunjung blog ini sampai 3.000 orang perhari !!! Nou laat ons droom 'n bietjie en tel indien die besoeker van hierdie blog tot 3000 mense per dag! (NGIMPI KALI YEE...) (NGIMPI TYE Yee ...)

"Ingat orang bisa sukses karena punya impian. Impian membuat orang punya motivasi, dan motivasi adalah modal utama untuk sukses. Ingat juga bahwa Allah gak akan merubah nasib suatu kaum hingga kaum tersebut mau berusaha untuk merubahnya." "Onthou mense kan suksesvol wees, want ek het 'n droom Droom van wat mense het' n motivering. En motivering is die sleutel tot 'n suksesvolle kapitaal. Onthou ook dat God nie sal verander die lot van' n volk, totdat mense bereid is om te probeer om dit te verander."

Ok. Ok. deh back to the topic dan siapkan kalkulator anda -:> deh terug na die onderwerp en voor te berei jou sakrekenaar -:>
*** Ini adalah ilustrasi yang saya kondisikan sesuai data real pengalaman saya selama 6 bulan terakhir ikutan program ini (1 januari - 26 juni 2010). *** Dit is my illustrasie Condition pas werklike data op my ervaring oor die laaste 6 maande van follow-up program (1 Januarie - 26 Junie 2010). Saya menggunakan data 6 bulan untuk menghindari kesalahan prediksi/penyimpangan yg terlalu jauh*** Ek gebruik die data van 6 maande is die voorspelling fout te vermy / afwyking wat te ver ***

CATATAN : 1 januari - 26 juni 2010 = 176 hari NOTA: 1 Januarie - 26 Junie 2010 = 176 dae

Jika pengunjung website / blog ini adalah 3.000 orang perhari, maka 176 hari x 3000 org = 528.000 orang pengunjung dalam 6 bln As die besoekers van jou website / blog is 3000 mense per dag, dan 176 dae x 3000 org = 528 000 besoekers in 6 maande

528.000 orang x 4.38% = 23.139 signup (pendaftar) dalam 6 bulan 528.000 mense x 4:38% = 23 139 aanmeldingen (registrateurs) in 6 maande
**4.38% adalah data real blog ini selama 6 bln (silahkan lihat catatan di atas)** ** 4:38% is werklik data van hierdie blog vir 6 maande (sien asseblief nota hierbo) **

23.139 x 0.1 dolar (komisi/signup) = 2.313.92 dollar ( 6 bln) 23.139 x 0,1 dollars (kommissie / signup) = 2.313.92 dollars (6 maande)
2.313.92 dolar x kurs 9.000 = Rp 20.825.271 ( 6 bln) 2.313.92 dollar-wisselkoers x 9000 = USD $ 20825271 (6 maande)
Jadi uang yang di hasilkan dari internet (co.cc) perbulannya Rp 3.470.878,- Sodat die geld wat deur die Internet (co.cc) per maand tot Rp 3.470.878, -

Mungkin bagi sebagian orang jumlah uang tersebut untuk sebulan kecil, Tapi ingat bahwa ini adalah income passive karena anda hanya perlu lakukan hal di bawah ini (silahkan lakukan langkah demi langkah) : Miskien is dit vir sommige mense die bedrag geld wat 'n maand vir' n klein, maar onthou dat dit 'n passiewe inkomste, want jy moet net die dinge te doen onder (moet asseblief nie stap vir stap):
  1. Mendaftar domain gratis di Gratis domein registreer CO.CC: Free Domain
  2. Membuat blog dan memasukan kode link seperti gambar di atas ke blog anda ( jika anda sudah punya blog/ website anda tinggal memasukkan kode tersebut di atas) Skep 'n blog en tik die kode in soos getoon in die bostaande skakel na jou blog (as jy reeds' n blog / webwerf wat jy gaan net die kode hierbo)
  3. Daftarkan blog anda di search engine google. Registreer jou blog op Google search engine. Anda bisa daftar lewat sini Add Your URL Jy kan inteken deur hier Voeg jou URL
  4. Untuk rekening penerimaan pembayaran silahkan daftar di paypal, jika anda belum punya akun paypall, anda bisa daftar disini. Vir inkomste rekeninge in paypal betaling lys asseblief, as jy nie reeds paypall 'n rekening het kan jy hier lys.
  5. Lupakan blog anda dan biarkan ia bekerja dengan sendirinya sambil sesekali cek sign up list di account co.cc anda, dan jika hasilnya sudah di atas 1 dolar, anda bisa tarik uang tersebut ke paypal. Vergeet van jou blog en laat dit werk op sigself, terwyl af en toe check die sign-up lys in jou co.cc rekening, en as die resultate is reeds bo $ 1, jy kan die geld te paypal trek. Jika sudah terkumpul cukup banyak anda bisa tarik uang anda dari paypal ke rekening bank anda (proses makan waktu hingga 5 hari kerja bank). As jy versamel nogal 'n baie kan jy jou geld uit paypal trek om jou bankrekening (die proses neem tot 5 bank werksdae).
Jika blog anda sudah punya pengunjung dan jika cara anda mereferensikan co.cc sangat menarik, maka dengan sendirinya anda akan punya penghasilan tambahan tanpa anda bekerja sekalipun. As jou blog al 'besoekers en as die manier waarop jy verwys co.cc baie interessant, dan sal jy self ekstra inkomste het sonder dat jy al die werk. Untuk mengetahui jumlah pengunjung blog/website anda, silahkan daftarkan blog/website anda di sini statcounter.com dan copy kode javascript yang di berikan oleh statcounter ke website anda. Om uit te vind die aantal besoekers na jou blog / jou webwerf, gaan registreer jou blog / jou webwerf hier statcounter.com en afskrif van die javascript-kode wat Stat Counter deur gegee word aan u webtuiste.

Ingat kunci dari berhasil atau tidaknya program ini adalah pengunjung blog/ website. Onthou, die sleutel tot die sukses van hierdie program is om besoekers blog / website. Semakin banyak jumlah pengunjung blog anda, maka semakin banyak hasil yang anda peroleh. Meer en meer aantal besoekers na jou blog, die meer resultate jy kry. Semakin anda bisa meyakinkan pengunjung website/blog anda untuk ikutan program ini semakin besar yang yang bisa anda konversi ke jumlah sign up. Hoe meer jy kan oortuig besoekers van jou website / blog vir follow-up program is die grootste wat jy kan skakel na die nommer van teken-ups. Jika anda malas mengetik ataupun membuat review tentang co.cc di blog / website anda, silahkan anda copy paste posting saya ini ke blog/website anda asalkan anda memberikan backlink ke blog saya ini. As jy is lui om te tik, of 'n oorsig oor co.cc in blog / jou webwerf, kopieer en plak my post te blog / jou webwerf so lank as wat jy' n backlink na my blog hiervan.

Nah jika anda sudah daftar domain, selanjutnya baca Langkah dan Cara Membuat Website atau silahkan lihat cara membuat blog Wel, as jy 'n lys van domeine, dan lees die stappe en Hoe om 'n webwerf te skep of gaan jy hoe om 'n blog te skep

Cara membuat website / blog anda jadi penghasil uang melalui PPC lokal Hoe om jou webwerf / blog om geld genereer deur middel van plaaslike PPC te maak

1. 1. Cara membuat blog menghasilkan melalui Kumpulblogger Hoe om 'n blog wat deur kumpulblogger te skep


Bila anda punya website atau blog anda bisa daftar di kumpulblogger.com. As jy 'n webblad of blog, kan jy die lys kumpulblogger.com. Bayarannya rupiah yang akan ditransfer langsung ke rekening anda setelah tagihan anda mencapai saldo tertentu. Die betaal dollars direk oorgedra word in jou rekening na jou wetsontwerp bereik 'n sekere balans.
Cara kerja dari kumpul blogger ini adalah mengumpulkan para pemilik website dan para pemasang iklan melalui media website kumpulblogger.com. Die werk van die byeenkoms hierdie blogger is versamel webwerf-eienaars en adverteerders deur media kumpulblogger.com webwerf. Para pemasang iklan ini yang akan membayar kita melalui kumpulblogger ketika iklan mereka yang tampil di website kita di klik oleh pengunjung. Hierdie adverteerders sal betaal ons deur kumpulblogger wanneer hulle advertensies wat op ons webwerf by die klik van besoekers. Bila anda seorang pemula saya sarankan ikut program ini dulu. As jy 'n beginner Ek stel voor jy aansluit by hierdie program.

2. 2. kliksaya.com kliksaya.com


Cara kerja dari kliksaya sama seperti kumpulblogger. Die werking van kliksaya dieselfde as kumpulblogger. Untuk mendaftarnya juga mudah hanya saja untuk membuat iklan dari para pemasang iklan muncul di website anda akan agak sulit kecuali website/blog anda mempunyai banyak pengunjung karena dipersyaratkan website anda punya page view diatas 10.000 perbulan yang kalau di konversi ke jumlah pengunjung minimal sekitar 300 pengunjung website per hari. Om te registreer is dit net te maklik om te maak uit adverteerders advertensies op jou webwerf sal word om 'n bietjie moeilik, tensy jou website / blog wat jy het baie besoekers soos vereis deur jou webwerf is meer as 10,000 page views per maand dat indien die omskakeling na die aantal besoekers tot' n minimum sowat 300 besoekers per dag.

3. 3. Cara membuat blog menghasilkan uang melalui google adsense Hoe om 'n blog om geld te maak deur middel van google adsense te skep


Google adsense merupakan produk dari google yang bisa membuat anda memperoleh penghasilan dollar. Google adsense is 'n produk van Google wat kan maak dat jy verdien dollars. Banyak orang yang kaya mendadak gara-gara ikutan. Baie mense wat vinnig ryk as gevolg van die follow-up. Tapi banyak juga yang gagal. Maar baie ook nie. Untuk mendaftar anda harus punya website berbahasa Inggris untuk didaftarkan, setelah itu anda baru bisa menggunakanya pada website anda yang berbahasa Indonesia. Te registreer, moet jy Engels-taal webwerf vir registrasie, na wat jy kan dit slegs gebruik op jou webtuiste wat praat Indonesies het.
Sebaiknya anda tidak usah ikutan program ini karena untuk pendaftar baru dari Indonesia, iklan dari google adsense tidak akan muncul di website anda dalam bentuk iklan, namun hanya dalam bentuk kotak pencari yang jarang digunakan orang. Ons beveel aan dat jy nie hierdie program te volg, want vir nuwe aansoekers uit Indonesië, vanaf google adsense advertensies verskyn nie op jou webwerf in die vorm van adverteer, maar slegs in die vorm van die soekkassie wat selde gebruik word deur mense.

Tips cara membuat website gratis bisa menghasilkan uang: Wenke oor hoe om 'n gratis webwerf kan maak om geld te maak:

1. 1. Jika anda pemula daftarlah ke kumpulblogger dulu. As jy 'n beginner te kumpulblogger eers registreer. Setelah pengunjung website anda banyak baru ikutan kliksaya. Na 'n baie nuwe besoekers aan jou webwerf kliksaya follow-up.
2. 2. Jangan hanya terpaku pada penghasilan dollar. Moet nie net daarmee dollar verdienste. PPC indonesia pun sanggup memberikan penghasilan tambahan lewat website anda. PPC Indonesië in staat was om bykomende inkomste te voorsien deur middel van jou webwerf. Pada saat ini pun saya selain ikutan google adsense saya juga ikutan kumpulblogger dan kliksaya, dan hasilnya perbulan lumayan karena hampir menyamai gaji saya satu bulan. By hierdie tyd was ek bykomend tot follow-up google adsense, ek volg ook kumpulblogger en kliksaya, en die resultate was byna gelyke maandelikse verdraagliker omdat my een maand salaris. Bahkan para senior saya ada yang bisa menghasilkan antara 6 - 8 juta perbulan dari website melalui kliksaya dan kumpulblogger. Selfs my seniors daar buite wat kan produseer tussen 6-8000000 per maand van die webwerf via kliksaya en kumpulblogger.
3. 3. Jika anda mau penghasilan dollar dari website /blog anda, sebaiknya anda coba baca blog tentang review program affliasi seperti di Xprove.blogspot.com As jy die dollar inkomste uit jou website / blog, moet jy probeer om 'n blog lees oor die hersiening van programme soos affliasi in Xprove.blogspot.com
4. 4. Gunakan website saja. Gebruik die webblad. Alasan saya karena blog agak sulit untuk di optimisasi di search engine agar bisa menang. My rede vir die blog 'n bietjie moeilik vir die soektog optimalisering in om te wen. Contohnya blog ini yang memakan waktu hampir satu tahun baru bisa menang di google. Voorbeelde van hierdie blog wat amper 'n nuwe vat jaar kan wen op google. Mengenai cara membuat website anda bisa menang di search engine seperti google saya akan bahas di lain kesempatan jika saya ada waktu untuk membuat posting baru di blog tentang cara membuat website ini. Oor hoe 'n webwerf wat jy kan wen op soekenjins te skep soos google Ek sal bespreek by' n ander tyd as ek tyd het 'n nuwe post te maak op die blog oor hoe om hierdie webwerf te maak.
5. 5. Ok kalau anda tertarik buruan untuk membuat website/blog anda menghasilkan uang buruan ikutan. Ok as jy belangstel in jag 'n webwerf te skep / blog wat jy geld follow-up game maak.

Artikel Terkait